2014. április 26., szombat

10.Szenvedély...

Sziasztok!
Tudom, hogy rég volt rész, de most ismét jelentkezem egyel.
Remélem örülni fogtok neki és tetszeni fog.
Igazából ez az egész hírtelen ötlet volt, 1gy nem tudom mit fogtok hozzá szólni, 
de remélem csak jót. Köszönöm az olvasókat és a bíztatást is!
Jó olvasást!
Ölellek Titeket!

----------------------------------------------------------------------


  Feszültség. Már napok óta gyűlik bennem. Nem is ismerek magamra. Annyi minden történt velem, hogy úgy érzem kezdek bedilizni. Megörülök ettől, megörülök az érzéseimtől. Utálom, hogy Jen megmondja, mit kell csináljak, de magam még annál is jobban, mert egy olyan fiú után kezdek - ha jól sejtem - érzéseket táplálni aki iránt nagyon nem lenne szabad. Hibáztathatnám őt is, hiszen jól néz ki és folyamatosan rám mászik, de ennek nem ő az oka, én tudnék neki nemet mondani, de az a baj, hogy nem akarok, hogy nem bánom, hogy ezt teszi. Azt bánom, hogy belekeveredtem ebbe. Arról aztán ne is beszéljünk, hogy most Jen és Simon valamit nagyon megszerettek volna beszélni, de nekem még nem szabad róla tudnom. Miért érzem azt, hogy nekem nem fog ez tetszeni? Miért érzem azt, hogy ebből valami olyan lesz amitől még ennél jobban is elgyengülök? Nem akarok gyenge lenni, nem szeretek gyenge lenni, erősnek kell lennem és nem belevonni az érzéseimet a döntéseimbe. Viszont a bennem összegyűlő feszültségtől minnél hamarabb meg kell szabaduljak. Most azonnal!
  Felpattantam az ágyamról és a gardróbomba rohantam, felvettem az első ruhát ami a kezembe akadt. Szart se érdekelt most, hogy nézek ki. Gyorsan átöltöztem, majd amilyen csendbe csak tudtam kiosontam a házból. Beültem a kocsimba és egyenesen oda mentem, ahová tudom, hogy nem lett volna szabad. Nem voltam kiöltözve, de nem is érdekelt, hogy táncgatyába és egy toppba vagyok, meg tornacsukába, csak mentem a fejem után. 
  Én magam is megdöbbentem, hogy anélkül jöttem ide, hogy bárki is kényszerített volna rá, de még mielőtt meggondolhattam volna magam csengetni kezdtem, hogy ne legyen visszaút.
  - Jövök már! - kiáltott az egyikük, mivel az ujjam a csengőre tapadt. - Mi...? - de amikor meglátott akkor mosoly jelent meg az ajkán. - Mit keresel itt Sel, nem tudtuk, hogy meglátogatsz minket? - vigyorgott rám Louis.
  - Nem hozzád jöttem. - léptem be mellette. 
  - Oké? - nevet fel. - Jól vagy? - fordul felém.
  - Tökéletesen. - vágom rá cinikusan. - Hol van?
  - A szobájában. - válaszol, én pedig már megyek is felfelé a lépcsőn.
  El sem hiszem, hogy tényleg megteszem. Képes leszek rá? Muszáj, mivel le kell nyugodnom és tudom, hogy ennek csak egy lehetősége van. Olyan vagyok - vagyis úgy érzem magam - mint egy vadmacska, aki most bárkit vagy bármit széttépne. Ahogy az ajtója elé érek, már kopogok is rajta. 
  Pár másodperc elteltével kinyitódik előttem és megjelenik ő egy száll gatyában, amit most nem igazán bánok.
  - Öt perc. - jelentem ki. -Annyit mondtál, legyen. Megkapod. - a zavarodott arckifejezését most vigyorgás veszi át.
  Bármilyen hülyén is hangzik ez az egész, közelebb léptem hozzá és átkaroltam a nyakát, minden lépésemnél jobban vigyorgott. Szerintem rájött, hogy mit szeretnék, így lejjebb hajtotta a fejét, én pedig abban a pillanatban rátapasztottam az ajkam az övére. Éreztem, hogy mosolyog és azt hiszi, hogy ő nyert, ami egy részben igaz is, de abban biztos vagyok, hogy ez még egyszer nem fog megtörténne úgy, hogy én kezdeményezek. Hátrébb lépett, majd bevágta az ajtót, átkarolt én pedig teljesen hozzásimultam. A meleg keze megérintette a bőröm, mivel a toppom kicsit felcsúszott amikor rávetettem magam. Normális esetben úgy rácsaptam volna, hogyha még ennél is jobban felcsúsztatja, de most egyáltalán nem zavart, sőt inkább élveztem azt, ahogyan a bőröm reagált az érintésére. Felforrtam, tele voltam vággyal, amit rajta szerettem volna levezetni. Hiba? Lehet, de most teszek rá. Ha be akarja nekem bizonyítani, hogy érzek iránta valamit, akkor most én bizonyítom be neki, hogy így van.
  A lábaim az egyik pillanatban még érintették a földet utána már nem, gondolkozás nélkül karoltam át velük a derekát, éreztem, hogy mozogni kezdtünk, de nem igazán törődtem vele. Leültetett valahová, majd megszakította a csókot.
  - Nem tudom, hogy mi ütött beléd, de tetszik. - mosolyog, aztán pedig a nyakamba temeti az arcát és nedves puszikkal hinti be a bőröm. 
  - Te kérted, hogy legyek öt percet magam. - ziháltam. - Megtettem.
  Egy pillanatra megállt és csak a lélegzetét éreztem, de aztán folytatta én pedig a hajába vezettem a kezeim. Mikor szívni kezdte a bőröm meghúztam, mire morogni kezdett, de ismét megcsókoltam.
  - Ha így folytatod - morogta a számba - az ágyban fogunk kikötni.
  - Nem érdekel. - motyogtam.
  Ismét felemelt, majd gyengéden letett az ágyra és fölém mászott. Normális esetben már rég lerúgtam volna magamról vagy tette,m volna valamit, hogy ne történjen semmi sem, de most inkább közelebb húztam magamhoz. Átvette az irányítást rajtam, lassan haladt a nyakam felé, mire én egyre jobban kezdtem zihálni. El sem hiszem, hogy ezt váltotta ki belőlem. Ám egy szempillantás alatt felébredtem amikor a keze a mellemre talált.
  - Ne! - állítottam le azonnal, majd felültem, ő pedig legurult rólam. - Te jó ég! - tértem magamhoz. - Akkora egy idióta vagyok.
  - Ugye ezt nem mondod komolyan? - túr a hajába. - Idejössz nekem esel, most pedig leállítasz... ezt nem teheted velem.
  - Hiba volt idejönnöm, ennek pedig sosem lett volna szabad megtörténnie, sosem! - néztem rá, könnyeimmel küszködve.
  - Nem, nem volt az. - fordítja maga felé az arcom. - Most végre önmagad voltál. - néz a szemembe.
  - Nem ez nem igaz, most pont ellentéte voltam önmagamnak és miért? - néztem a szemébe visszanyelve az előtörő zokogásom. - Azért mert mikor a közeledben vagyok úgy érzem, hogy lángra robbantod a testem, hogy minden porcikám az érintésedre vágyik és ez megrémiszt. - nagyra nyílt szemekkel néz rám. - Haza kell mennem. - állok fel, de elkapja a csuklóm és visszahúz. 
  Ráesek, ő pedig körém fonja a karjait. Mi a fenét csinál?
  - Nem engedem, hogy elmenj. - jelenti ki. 
  - Harry, el kell mennem. - suttogom.
  - Nem. - vágja rá. Mi a fene baja van?
  - Srácok. - kopog valaki az ajtón. Jaj ne, csak be ne jöjjenek. - Minden rendben?
  - A legnagyobb rendben. - kiált ki Harry. - Hamarosan lemegyünk. - teszi hozzá.
  - Oké. - válaszolja Louis.
  - Kérlek el akarok menni. - könyörgöm neki.
  - Miért félsz ennyire az érzéseidtől? - kérdezi, nem is figyelve az előtte tett könyörgésemre. - Miért félsz kimutatni őket?
  - Mert tudom, hogy milyen vagy. - motyogom, ha már úgysincs szabadulásom.
  - Tényleg? - hallom a hangján, hogy mosolyog. - Akkor mond el, hogy milyen vagyok. - kéri.
  Mocorogni kezdek az ölelésében, mire elendeg. Felülök és próbálok minnél távolabb kerülni tőle, de nem jön össze mivel ő is feltápászkodik és mellém ül. Türelmesen várja, hogy beszéljek.
  - Harry - sóhajtok fel - te mindenkit kihasználtál. Mindenkit magadba habarítasz, majd miután lefeküdtél velük eldobod őket. Képtelen vagyok benned bízni, nem megy. Nem akarok én is a trófeáid közé tartozni. Nem akarok én is szenvedni, mint a többi lány, akit dobtál. - mondom, de csak magam elé bámulok, képtelen vagyok ránézni. - Nem akarom, hogy összetörjön a szívem.
  - Nem akarom összetörni a szíved. - teszi a kezét a combomra. - Lehet, hogy nem sok jót hallani rólam, de nem vagyok olyan kegyetlen, mint amilyennek beállítanak... A lányokkal pedig sosem azért szakítottam amire te gondoltál, hanem mert nem működött közöttünk a dolog. Közös megegyezés volt, szinte mindig. Az egy éjszakás kalandjaimat pedig ne hozzuk fel.
  - Lehet, hogy nem akarsz megbántani, de úgyis az lenne a vége. - nézek rá félve.
  - Nem lenne az. - mondja. - Hogy bizonyítsam be neked? - én csak megvonom a vállam. Ezt nem lehet bebizonyítani, nem nekem.
  - Nem tudod bebizonyítani. - morgom.
  - Dehogynem. - rántja meg a kezem, én pedig rá dőlök. Az ajka pedig azonnal megtalálja az enyémet.
  El kellett volna tolnom magamtól, pofon vágni, majd elrohanni innen. Ehelyett mit csinálok? Visszacsókolom és a hajába túrok. Olyan idióta vagyok!
  - Látod, neked is szükséged van rám. - dönti az enyémnek a homlokát. - Bízz bennem. - suttogja.
  - Nem megy, egyszerűen nem megy. - motyogom. - Nem tudok benned bízni, bármennyire is szeretnék.
  - Engedd meg nekem, hogy elnyerjem a bizalmad... - simít végig az arcomon. - Ígérem, hogy nem foglak megbántani, csak engedj magadhoz közelebb.
  - Megpróbálhatom. - mondom alig hallhatóan.
  - Renden. - mosolyog rám. - Gyere menjünk le a többiekhez - nyújtja a kezét - mielőtt azt hiszik majd, hogy valami olyat csinálunk amit igazából nem is.
  Félve helyezem a kezem az övére, majd összekulcsolja őket és felsegít. Nem tudom, hogy jó döntés volt-e, hogy megpróbálok megbízni benne, de nem tagadhatom, hogy igenis érzek iránta valamit, nem tehetem meg. Nem akarok se magamnak, se neki hazudni, de képtelen vagyok benne megbízni. Tudom, hogy nem ismerem, hogy csak az újságokban írják azt, de mi van ha ilyen valójában is?
  - Már azt hittük megöltétek egymást. - nevet fel Louis mikor leérünk.
  - Csak beszéltünk. - vonja meg a vállát Harry. 
  Az ujjaink még mindig össze vannak kulcsolva így egy kicsit furcsán érzem magam, de az semmi sem volt ahhoz képest, amit most érzek. Harry leült a fiúk közé, egy pillanatra elengedte a kezem én pedig ülőhely után kezdtem kutatni, de egy pillanat múlva hátulról átkarolt és az ölébe ültetett.
  - Azt hiszem kezdtek összemelegedni. - jegyzi meg Zayn, mire én mérges pillantást vetek rá.
  - Mit nézzünk? - kérdeztem, miután már meguntam azt, hogy mindenki minket bámul.
  - Horrort. - vigyorog Louis, mire a többiek bólogatni kezdenek. - Neked is jó? - kérdezi tőlem.
  - Persze. - vágom rá.
  Mégis mit mondhattam volna, hogy nem akarok horrort nézni? Lehet, hogy az kellett volna mondanom , de nem tettem.
  - Ha félsz hozzám bújhatsz. - suttogja Harry vigyorogva.
  - Azt várhatod. - morgom. Csak éljem túl ezt a másfél órát....

2014. április 14., hétfő

9.Reggeli ébresztő

Sziasztok!
Sajnálom a késést, de most újra itt vagyok és új résszel jelentkezem!
Remélem tetszeni fog nektek. Próbálom minnél izgalmasabbra
írni őket, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Köszönöm a komikat és a feliratkozókat is! Nagyon örülök nekik.
Jó olvasást!
Ölellek Titeket!

------------------------------------------------------------------


  Nem is tudom, hogy mióta feküdhetek már az ágyamban és próbálok elaludni, sikertelenül. Egyszerűen nem megy. lehunyom a szemem, érzem, hogy fáradt vagyok, de valamiért mégsem tudok elaludni. Már minden pozíciót kipróbáltam, de semmi sem segített. 
  De azt hiszem, hogy pontosan tudom az okát. Harry tehet róla, csakis ő. Ha nem csókolt volna meg kétszer is pár órával ezelőtt - én pedig nem csókoltam volna vissza - akkor talán most nyugodtan tudnék aludni. De egyetlen egy problémám van, ami nem más mint az, hogy amint lehunyom a szemem, magam előtt látom a képét, amint közelít hozzám és lassan az ajakit az enyémre tapasztja. Miért vagyok képtelen kiverni őt a fejemből? Miért hallom a fejemben azt a mély csodálatos hangját, amint azt suttogja a fülembe, hogy igenis igaza van és érzek iránta valamit?
  Eddig tisztára abban a hitben éltem, hogy ki nem állhatom, hogy undorodom tőle, hiszen hány lány szívét is törte össze? Meg sem tudom számolni, de igazából jobb, hogy nem tudom... vagyis úgy érzem.
  Nem akartam én is felkerülni a listájára, akik beleszeretnek és végül pofára esnek, de van egy nagyon rossz megérzésem, hogy ezzel már elkéstem. Még nem teljesen, de már közel vagyok hozzá, hogy ne tudjak neki nemet mondani, pedig el sem tudjátok hinni, hogy mennyire szeretném. Ha valaki azt mondja nekem két héttel ezelőtt, hogy Harry-be leszek majd szerelmes, biztos vagyok benne, hogy kiröhögöm. Most viszont pontosan arrafelé tartok, hogy igaza lenne annak az embernek.... és ezt fáj beismerni. Fáj, hogy egy olyan srácba leszek talán teljesen belehabarodva, aki végül majd úgyis összetöri a szívem, neki pedig ez fel sem fog tűnni.
  Végighúzom az ujjam az alsó ajkamon és még mindig érzem, hogy mennyire duzzadt, még mindig magamon érzem a puha ajkát, amit egyáltalán nem bánnék, ha az nem az ő ajka lenne. Forrón csókolt én pedig átadtam neki magam - minden erőfeszítés nélkül - amit már nagyon bánok.
 
***

  Fogalmam sincs, hogy mikor aludhatam el, de az tuti, hogy nem korán, mivel úgy érzem, hogy még mindig fáradt vagyok. Nem is értem, hogy miért ébredtem fel, de akkor megéreztem, hogy valaki a kezem simogatja. A szemeim kipattantak és ijedtemben felsikítottam.
  - Mit keresel te itt? - kérdeztem a betolakodótól, aki az ágy szélén ült. - Hogy kerültél te ide? - húzódok a legtávolabb tőle.
  - Sajnálom nem akartalak megijeszteni. - mosolygott rám bocsánatkérően. - Jen, engedett be.
  - Egyszer ki fogom nyírni abban biztos vagyok. - morogtam az orrom alatt. Majd ismét ránéztem, ő pedig még mindig engem bámult. - Megtennéd, hogy nem nézel így? - kérdeztem tőle, miközben feljebb húztam magamon a takaróm.
  - Hogyan? - vigyorodott el még jobban.
  - Hát így. - mutatok rá. 
  De mint aki meg sem hallotta, hogy mit mondtam neki folytatta. Kezdett kínossá válni a dolog, de amikor közeledni kezdett hozzám, már kezdtem pánikolni, ugyanis tudtam, hogy mit akar és azt is tudtam, hogyha így néz rám akkor képtelen leszek neki ellenállni. Nem hagyhatom, hogy megcsókoljon! Nem hagyhatom neki, hogy ő nyerjen! Az nem lehet! A kezem hírtelen bukkant elő a takaró alól és állapodott meg a mellkasán, hogy ne tudjon közelebb jönni hozzám, de ezzel csak azt értem el, hogy a vigyora még szélesebb lett. 
  - Ne erőlködj. - suttogta. - Úgysem fogsz tudni nekem ellenállni, Sel.
  - Ne hívj így, még szép, hogy ellenállni fogok. - vágtam rá, miközben folyamatosan próbáltam eltolni magamtól, sikertelenül. Sokkal erősebb nálam mégis mit vártam, hogy simán sikerülni fog?
  - Mikor fogadod már el, hogy nem vagyok számodra közömbös? - kérdezi még mindig közel hajolva hozzám. 
  - Soha! - nézek a szemébe. - Mert nincs igazad! - próbáltam még magam is meggyőzni róla.
  - Hazudsz! - jelenti ki.
  - Már megint itt tartunk? - forgatom a szemem.
  - Igen. - fogta meg a kezeim, amik eddig a mellkasán üldögéltek, majd elvette őket onnan és összekulcsolta az övéivel. 
  Döbbenten bámultam rá. Miért van ilyen hatással rám az érintése? Miért érzem azt, hogy amint hozzámér a lábam alól kicsúszik a talaj és egyenesen lefelé zuhanok. Csak még nagyobb késztetést érzek arra, hogy a karjai közé vessem magam, mikor pontosan tudom, hogy milyen hülyeség lenne.
  - Ne vitatkozz magaddal. - morogja. - Mi lenne, ha adnál magadnak öt percet és nem próbálnád meg elrejteni az érzéseid? - nézett a szemembe.
  Akkor valószínűleg rádvetném magam. - válaszoltam neki magamban. 
  - Kérlek... engedj el. - motyogtam.
  - Miért? - hajol közelebb. - Mi lesz, ha nem engedlek el? - vigyorgott rám. - Végre kimutatod mit is érzel?
  - Harry... - kérleltem, de nem teljesítette a kívánságom.
  - Ne erőlködj, nem foglak elengedni. 
   Azt mindjárt gondoltam. - morgotam magamba.
  Ezek után minden az egyik pillanatról a másikra történt. Harry nem tétovázott tovább az ajkait az enyémre tapasztotta és szenvedélyesen csókolni kezdett, én pedig képtelen voltam az ellenállásra. Elengedte a kezeim én pedig a nyaka köré fontam őket, már szinte az ölében üldögéltem, amikor ráébredtem, hogy mi is történik. Persze tudtam, hogy már akkor messzire mentem el, mikor visszacsókoltam, de amikor észrevettem, hogy még az ölébe is ülök az ő keze pedig a pólóm alá vándorolt, azonnal ellöktem magtól.
  - Ne! - tiltakoztam azonnal. - Csak menj el. - nyögtem ki zihálva.
  Összeráncolt homlokkal nézett rám, tudtam, hogy nem érti mi rosszat tett, de gondolom neki mindez megszokott, de nekem nem és nem is akarom, hogy az legyen.
  - Mit csináltam? - kérdezi.
  - Semmit, csak most menj el. - válaszolom azonnal.

***

  Még mindig szörnyen érzem magam a reggeli műsor óta. Túl messzire mentem el. Már akkor ki kellett volna lökjem a szobámból, amikor megpillantottam, de persze nem voltam elég erős hozzá. Talán azért mivel azt szerettem volna, hogy maradjon. Igen biztosan ezért, de nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle...
  - Mi ütött beléd Sel? - lép be Jen a konyhába, ahová elbújtam. - Miért ment el olyan hamar Harry?
  - Én csak egyedül akartam lenni. - motyogom. - Te pedig mi a fenéért kellett őt beenged a szobámba?
  - Mivel tegnap is olyan jól elvoltatok gondoltam örülnél, ha ő ébresztene fel. - vonta meg a vállát.
  - Hát egy csepet sem örültem neki. - morogtam.
  - Pedig jobban tennéd, ha hozzászoknál, mivel ma náluk alszol este. - jelenti ki.
  - Tessék? - nézek rá kidűlett szemekkel. - Eszem ágába sincs, felejtsd el Jen. - tiltakozom.
  - Selena! - csattan fel. - Az előbbi nem kérdés volt, hanem utasítás.
  - Pontosan ez a bajom. - vágom rá. - Mi lenne, ha az életbe egyszer is megkérdeznéd, hogy én mit szeretnék?
  - Visszakapni a rajongóid, nincs igazam? - vonja fel a szemöldökét.
  - Igen ezt szeretném, de nem egy hazugsággal. - morgom.
  - Ezt már egyszer megbeszéltük. - sóhajtja.
  - Egyszer sem beszéltük meg, te csak kijelentetted, hogy ezt fogom tenni.
  - Szokj hozzá, hogy én tudom, hogy neked mi a jó. - és ezzel otthagyott.
  Morogva fordultam vissza a teámhoz, majd észrevettem, hogy itt felejtette a magazint, amit a kezében tartott. Utána nyúltam, de mikor megfordítottam félrenyeltem az italom, mivel én és Harry voltunk a címlapon. "Igaz a hír, az álompár tényleg együtt van!" virított a címlapon. Azonnal megkerestem azt az oldalt ahol 'rólunk' írnak.


Igaz a hír, az álompár tényleg együtt van!



  Az elmúlt napokban mindenki egy kérdésen csámcsog Mi van Harry Styles és Selena Gomez között?, de mi most választ adunk rá. El elmúlt napoknak nagyon sokszor látták együtt őket. A híres és fiatal énekesnő, még a filmjük bemutatójára is elkísérte Harry-t. Viszont ebből még egyáltalán nem jutottunk arra a következtetésre, hogy együtt lennének, egészen addig míg a nőcsábász - aki már nem is annyira az - meg nem csókolta az énekesnőt. Mindenki megdöbbent, de ez érthető is, hiszen senkinek sem tűnt fel eddig a percig, hogy lenne-e valami is közöttük. A premier utáni partira is elkísérte szerelmét, ahol tudomásaink szerint nagyon jól érezték magukat.
  Nagyon sok időt töltenek együtt, ez a tegnap estéből is látszik, hiszen az álompár kézenfogva sétálgatott London utcáin, összebújva. Néhányan azt is mondták, hogy Selena elég furcsán viselkedett, de amiután Harry megcsókolta őt minden megváltozott. Vajon az énekesnő ennyire szerelmes a fiatalemberbe, hogy már a csókjai nélkül nem is tud élni? Mindenki arra kíváncsi, hogy mikor lesz majd a világ tudtára adva a kapcsolatuk, hogy mikor vállalják fel végre, hogy együtt vannak. Biztosak vagyunk benne, hogy vannak jó páran akik nem örülnek a kapcsolatuknak, hiszen Selena is gyönyörű lány, akiért millióan odavannak, ahogy Harry is egy ellenállhatatlan fiú, akiért lányok milliói rajonganak. Kíváncsian várjuk meddig tart majd a kapcsolatuk!

  Miután elolvastam a cikkel köpni-nyelni nem tudtam. Te jóságos ég! Az embereknek teljesen elment az eszük... ám ekkor megszakította a gondolataimat a csengő hangja. Vajon ki a fene lehet most?

2014. április 6., vasárnap

8.'Megfoglak tőrni'

Sziasztok!
Nagyon sajnálom a két hónapos kihagyást, de most végre 
visszatértem és ígérem, nem lesz egyenlőre több szünet. Remélem, örültök
a visszatérésnek és nem fogtok elpártolni tőlem a sok késés miatt!
A történet még  nagyon az elején van, a napokban azon gondolkoztam, hogy
milyen hosszú is legyen majd, de még nem döntöttem el. De ahogy írom, majd
érezni fogom, hogy mikor közeleg a végéhez és akkor ezt majd veletek is közlöm.
Pár hete nyitottam még egy blogot, amit teljesen más mint az eddig, de remélem
azért az is tetszeni fog  Without you, I'm nothing
Köszönöm az olvasókat és a komikat! Jó olvasást!
Hamarosan jelentkezem!
Ölellek Titeket!

-----------------------------------------------------------------------------



  Döbbenten bámulok rá, mi az, hogy egy igazi randi? Ugye ezt most nem gondolja komolyan? Nem akarok vele sehová sem menni, nem akarok még jobban összezavarodni. Már így sem tudom pontosan, hogy mit érzek, hát még egy igazi randi után?! Nem akarok még ennél is több problémát okozni magamnak, bár egyben biztos vagyok. Ha ezt Jen hallotta, akkor tuti, hogy el kell menjek vele, ha akarok, ha nem 'mivel ez növeli a nézetségemet'.
  - Elég jól ismerlek már így is. - válaszolom. - Semmi kedvem ezen a napon hozzád.
  - Nem, te nem ismersz engem. - mosolyog rám. - Csak az újságokból, amikbe mindent összehordanak rólam...
  - Szóval azt akarod nekem mondani, hogy semmi sem igaz a cikkekből? - vágok a szavába.
  - De van, ami igaz, de nem minden. - sóhajtja. - Ha eljönnél velem, bebizonyítanám neked, hogy milyen is vagyok valójában.
  - Kösz, de inkább kihagyom. - vágom rá. - Nem megyek veled sehová sem, amíg nem köteleznek rá.
  - Miért vagy ilyen makacs? - lép közelebb, én pedig hátrálok egy lépést.
  - Ha valami nem tetszik akár le is léphetsz. - vonom meg a vállam. - Sosem fogok megváltozni, nem akarok és nem is érné meg, főképpen nem miattad.
  - Ez fájt. - teszi a kezét a szívére. - De hidd el, hogy elérem, hogy megváltozz. - vigyorog.
  - Sok sikert hozzá. - nevetek fel.
  - Két hét, csak annyit kérek arra, hogy bebizonyítsam, hogy megfoglak törni. - mondja magabiztosan.
  - Fogadni akarsz velem? - vonom fel a szemöldököm.
  - Úgy is mondhatjuk. - néz a szemembe. - Benne vagy? - nyújtja a kezét, én pedig hezitálva, de elfogadom.
  - Legyen, de ha veszítesz végleg leszállsz rólam. - vigyorgok, mivel tudom, hogy nem fog neki sikerülni, ha nem engedem.
  - Ahogy akarod, de ha én nyerek akkor örökké a nyakadon maradok. - felnevetek.
  - Amíg meg nem unsz. - teszem hozzá. - De ma biztosan nem megyek veled sehová. - jelentem ki.
  - Hová nem mész Sel? - bukkan elő a semmiből Jen. Csodás a tervemnek lőttek, mivel nincs az az isten, hogy Jent meggyőzzem arról, hogy nem megyek vele randizni.
  - Randizni velem. - válaszol helyettem Harry.
  - Tessék? - nézz rám mérgesen. - Ugye tudod, hogy elmész! - ezt nem kérdésnek vettem, hanem kijelentésnek, ami nekem nagyon tetszik.
  - Miért akartok engem egy olyan kapcsolatba kényszeríteni, ami nekem nem felel meg? - emelem fel egy kicsit a hangom.
  - Mert szükséged van rá. - morogja Jen.
  - Örülök, hogy ti jobban tudjátok, hogy mire van szükségem, mint én magam. - csattanok fel.
  - Hétre érted jövök. - szólal meg Harry. 
  - Remek. - morgom, majd felrohanok a lépcsőn.
  Komolyan már csak ez a randi hiányzott az életemből. Anélkül sem tudom pontosan, hogy mit érzek iránta, hogy utálom-e vagy kezdem megkedvelni, de valószínűleg ezek után csak rosszabb lesz az egész. Mivel még szerencsére volt pár órám, a hülye randi előtt, úgy gondoltam, hogy befejezem az egyik számom írását, ami még hátra van. Leültem az ágyamra és a kezembe vettem a kis füzetet, amiben az új dalaimat tartogatom. Kinyitottam, majd visszaolvastam az eddig megírt sorokat. Nem volt sok, de amint átolvastam őket, már jöttek is a sorok. 

...all to myself,
I want you all to myself
And nobody else, yeah,
You don't need no other lover,
We can keep it undercover
Find me in the shadows,
And put the shades down until tomorrow
And make sure that no-nobody follows
You don't need no other lover,
We can keep it undercover...

  Nem tudom, hogy honnan jöttek, de van egy olyan érzésem, hogy a bennem lévő zűrzavarból. Az órára néztem, és akkor vettem észre, hogy már alig van egy kis időm mire Harry ideér. Visszatettem a füzetet a fiókomba, majd a szekrényemhez mentem. Nem fogok kiöltözni, csak egy laza szerkót veszek fel. Egy fekete csőnadrágot vettem ki és egy hozzá illő fehér csillogó toppot. Gyorsan átöltöztem, majd felvettem a fekete lapos csizmámat. Átfésültem a hajam és már kész is voltam. Egy táskába beledobtam a telefonom és még néhány szükséges dolgot, majd feltettem a napszemüvegem és lementem, mivel hallottam, hogy csengetek.
  - Csak, hogy tud, nem fogom élvezni ezt az egészet. - lépek ki az ajtón.
  - Ne mond ezt ilyen hamar, mert nemsokára megváltozik a véleményed Sel. - fogja meg a kezem, de én elhúzom. - Ne csináld már, ebbe nem halsz bele, csak a kezem fogod.
  - Aha, most még igen. - forgatom a kezem. - De ha rajtad múlik akkor hamarosan a számba dugod a nyelved. - morgom.
  - Ha akarod akár most is megtehetem. - nevetve fordul felém.
  - Undorító vagy. - lököm el. - Soha többet nem engedem, hogy megcsókolj. - teszem hozzá.
  - Te magad is tudod, hogy ez nem fog bekövetkezni. - vigyorog.
  - Lesz egy olyan beszólásom is amivel le tudom törölni azt az idegesítő vigyort a képedről? - vonom fel a szemöldököm.
  - Próbálkozhatsz, de nem hiszem, hogy sikerülni fog.
  Mi a francért ilyen nagy az egója? Olyan nehéz lenne, ha egy kicsit visszavenne belőle, ha már vele kell, hogy legyek...
  - Hová megyünk? - kérdem mikor kiérünk a kapun.
  - Meglepetés. - mosolyog rám. - De szerintem tetszeni fog.
  - Azt kétlem. - vágom rá. - Hol a kocsid? - nézek körbe, mivel sehol sem látom.
  - Lou hozott el, mivel mi sétálni fogunk. - vonja meg a vállát.
  - De kreatív vagy Styles. Egy romantikus sétát terveztél a naplementében? - vigyorgok rá.
  - Azt is. - válaszolja.
  - Talán még be is vált volna, ha egy réten vagy valahol a természetben lennénk, nem pedig a város közepén. 
  - Honnan tudod, hogy itt is maradunk?
  Hová akar vinni? Hiszen ebben a városban nem nagyon van olyan hely, amit romantikusnak tudok elképzelni. Vagy talán alábecsültem őt? Nem tudom, de ahogy érzem, hamarosan ki fog derülni.
  - Tegnap este egy teljesen más énedet mutattad meg, már amennyire emlékszem belőle. - szólal meg.
  - Nem akarok erről beszélni. - morgom. - És nem mutattam semmilyen énem. Ugyanaz voltam, mint aki mindig vagyok.
  - Ezt te is tudod, hogy nem igaz. - néz rám. - Nem vagy ilyen ez csak egy álca, amit félsz levetni magadról.
  - Ne kezd már te is jó? Elég volt egy napra egy valaki aki ezzel jön... - sóhajtom.
  - Ki beszélt neked még erről?
  - Hagyjuk már. - nézek rá mérgesen. - Nem vagyok más és nem is leszek más! - szögezem le.
  - Rendben. - egy csepet sem tűnt meggyőzöttnek. - Akkor beszéljük arról, hogy mi lesz velünk.
  - Most komolyan? Nem találsz egy olyan témát ami legalább jó? - vonom fel a szemöldököm. - Velünk nem lesz semmi. - morogom. - Remélem. - teszem hozzá nagyon halkan.
  - Sel, legalább játszd el, hogy kicsit is jól érzed magad velem, mert bármikor lefotózhatnak és az elég feltűnő lenne, hogy te duzzogsz mellettem.
  - Persze Harry, amit csak szeretnél. - mosolygok rá unottan.
  Megáll és maga fel fordít. Mi a fenét csinál? 
  - Amit csak szeretnék? - vigyorog.
  Oké, ez rossz kijelentés volt, mivel van egy olyan érzésem, hogy amit ő szeretne azt én egyáltalán nem szeretném. Miért vigyorog rám így? Miért van olyan megérzésem, hogy most valamit tenni fog, amivel el fogja érni, hogy újra felpofozzam, mint először.
  - Miért zihálsz? - kérdezi vigyorogva.
  - Hogy mi van? - de igaza van, zihálok, de mégis mitől?
  Vigyorogva közelebb hajol, én pedig próbálok hátrább húzódni, de ezzel csak az a baj, hogy a karja a derekamnál fogva közel tart magához. Alig van köztünk pár centi, mire az én szívem egyre gyorsabban kezd verni.
  - Ne ellenkezz Sel. - suttogja. - Látszik rajtad, hogy te is szeretnéd.
  - Egyáltalán nem! - vágom rá.
  - Hazudsz. - vigyorog.
  - Ne játssz velem, mert veszíteni fogsz. - motyogom.
  - Sosem veszítek. - érinti össze az orrainkat.
  Hát ez csodás! Igazam lesz, nem fogom elérni azt, hogy utáljam, ha így folytatja. Igazából nagyon is bejön ez az én vagy a király és mindent megkapok stílusa, de nem akarok beleesni a csapdájába. Nem akarok utána majd szenvedni miatta. Ismét közeledik, már az arcomon érzem a meleg leheletét.
  - Ne. - suttogom.
  - Enged, hogy bebizonyítsam neked, hogy más vagyok.
  - N-em vagy más. - dadogom. - Csak ki akarsz használni.
  - Ha engednéd, hogy megmutassam milyen vagyok, akkor rájönnél, hogy nem játszani és kihasználni akarlak téged. - suttogja.
  - De én nem akarom megismerni azt az énem, ami melletted lennék, nem akarok olyan lenni, amilyen te vagy.
  - Mert én milyen vagyok?
  - Te egy olyan fiú vagy, aki mindenkiből kihozza a rossz és pimasz énjét, de én nem akarok olyan csaj lenni, aki egy pasitól függ, nem akarok megváltozni.
  - Mellettem nem változnál meg, csak végre önmagad lennél. - néz a szemembe. - Bebizonyítom.
  És ismét megtörtént! Megint megcsókolt... Miért játszadozik velem? Mit élvez benne, hogy teljesen összezavar engem ezzel? Eleinte még sikerül visszatartanom magam és nem csókolom vissza, de eléri, hogy megtegyem. Túl gyengéd, túl aranyos és ahogy csókol, annak nem lehet ellenállni. A kezeim a puha hajába vezetem és hagyom magam elveszni a csókban...
  - Látod te is érzel irántam valamit. - suttogja. Vörös fejjel nézek rá, ő pedig vigyorog. Legszívesebben elásnám magam a legmélyebb pontjára a Földnek....